WordPress training voor vormgevers

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Leer in deze cursus ontwerpen in WordPress. Tijdens deze WordPress cursus ligt de nadruk op het visuele aspect en de vormgeving daarvan. Worden de standaard WordPress templates te onpersoonlijk en wilt u zelf de lay-out van uw website bepalen dan is deze training zeer geschikt voor u.

Tijdens deze praktische WordPress training wordt je door een ervaren docent begeleid met het maken en publiceren van je eigen website. Deze cursus is zeer geschikt voor grafisch ontwerpers, creativelingen, en DTP-ers die graag willen een website in WordPress willen maken.

De voorkennis voor deze training zijn:

  • Basiskennis in HTML en CSS
  • Ervaring in het gebruik van WordPress
  • Goed kunnen werken op een laptop / computer

Om deel te nemen aan deze WordPress cursus wordt geacht dat de cursist basishandelingen op de laptop kunt doen (zoals knippen/plakken, bestandsbeheer)

Wilt u de volledige cursusinhoud van onze WordPress training voor Vormgevers inzien of wilt u een offerte ontvangen maak dat gebruik van bovenstaande buttons voor meer informatie. Wist u dat een incompany WordPress training al finaniceel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Vraag daarom direct via de chat een offerte aan.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "