Excel Cursus in Utrecht? Digitaal, In-Company, of Klassikaal!

Vragen of advies nodig? We helpen u graag! Bel 020-3080466 of mail info@westhaghe.com

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Excel cursus Utrecht

Zoek je voor jezelf of voor een groepje medewerkers een Excel cursus in Utrecht? Wij verzorgen deze klassikaal, in-company en ook virtueel!

Haal je vandaag de dag het maximale uit Excel? Het is een programma met zo veel functionaliteiten dat iedere medewerker wel iets kan leren om zijn of haar skills in Excel te vergroten. Wij bieden diverse mogelijkheden om Excel zo optimaal mogelijk te gebruiken tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Verschillende niveaus Excel cursus in Utrecht

Heb je al ervaring met Excel? Of nog helemaal niet? We hebben voor ieder wat wils. Zo hebben we voor Excel verschillende cursussen in de aanbieding:

Alle Excel trainingen bekijken

Onze Excel cursussen in Utrecht bieden wij aan in het open rooster (klassikaal) of inhouse op je eigen locatie. De meeste van onze cursussen zijn 1 of 2 daagse cursussen en wij hanteren de hands-on leermethode. Deze methode houdt in dat je gedurende de cursus zelf aan de slag gaat in Excel.

Maatwerk is kosteloos mogelijk!

Toch liever een maatwerk-cursus? Dat kan! Dan maken wij er kosteloos een maatwerk-cursus van door voorafgaan aan de cursus een vrijblijvend intakegesprek met de beoogde trainer met je in te plannen om de wensen en leerdoelen te bespreken en af te stellen.

Waarom kiezen voor Westhaghe Training & Advies? Onze cursussen zijn goed beoordeeld (met een 9.3 uit meer dan 800 ervaringen!), zijn praktijkgericht en altijd scherp geprijsd.

Digitale/virtuele Excel cursus in Utrecht

Onze klassikale trainingen zijn ook online (virtueel) te volgen. Cursisten sluiten vanuit huis aan bij een standaard of op maat gemaakte groepstraining. De trainer begeleidt de cursisten gedurende de dag door het programma, laat de mensen oefenen en zorgt dat er voldoende ruimte is voor vragen. Ook kan een combinatie worden gemaakt van een fysieke training met deelnemers op locatie en mensen die virtueel aansluiten, onze zogeheten ‘Hybride´ trainingen. Virtuele/Hybride trainingen zijn te vinden in ons open rooster maar kunnen ook specifiek voor een bepaalde klant worden georganiseerd.

In-Company Excel cursus in Utrecht

Heb je een groepje van 3 of meer personen die een Excel cursus in Utrecht willen volgen? Dan is het financieel aantrekkelijker om een inhouse cursus op jouw eigen locatie te organiseren. Andere grote voordelen van een Inhouse Excel cursus zijn;

 • Maatwerk kosteloos mogelijk
 • Geen reistijd naar externe locaties
 • Gebruik maken van eigen Excel-bestanden
 • Vooraf een kosteloze telefonische intake met onze docent
 • Maximale groepsgrootte van 10 personen voor 1 vaste prijs

Klassikale Excel cursus in Utrecht (open-rooster)

In Utrecht geven wij klassikale Excel cursussen, deze staan vooraf gepland met een vast programma. De cursussen variëren van Excel Basis tot aan VBA Excel (Programmeren). Gedurende de cursussen werk je met een gecertificeerde Excel trainer het cursusprogramma af. We verzorgen deze cursussen op onze locaties zoals bijvoorbeeld in: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Zoetermeer en nog veel meer.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze Excel cursussen?

Wil je meer informatie over onze Excel cursus in Utrecht? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze chatfunctie of vul het formulier rechts in om vandaag nog een vrijblijvend informatiepakket in je mailbox te ontvangen.

Locatie

Vrijblijvend informatie aanvragen?

  Na je aanvraag hoor je binnen 24 uur van ons!

  RichardZegstroo

  Richard Zegstroo

  Opleidingsadviseur

  Kunnen we je ergens mee helpen?

  Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

  Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!

  Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie

  Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie. Wij zijn zo ingericht dat je behoeften zo optimaal mogelijk worden ingevuld. Een vast aanspreekpunt ontzorgt je in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen. Deze korte communicatielijnen zorgen voor een hoogwaardige dienstverlening. Op specifieke trainingsonderwerpen kan een productspecialist ondersteunen en adviseren. Voor iedere trainingsbehoefte kent Westhaghe een passende oplossing.

  Heb je een grote groep mensen die getraind moeten worden, dan kunnen wij de planning hiervan automatiseren. Heb je wel ruimte maar geen geschikte apparatuur? Wij leveren een mobiel leslokaal zodat je elke ICT training in-company plaats kan laten vinden. Open inschrijving of liever een training op locatie? Wij beschikken over 10 trainingslocaties in Nederland. Dus altijd bij jou in de buurt.

  Met vriendelijke groet,

  Westhaghe Training & Advies

  Over ons

  • Scherpe offertes; eenduidige prijzen
  • Korte lijnen; 1 vast aanspreekpunt voor klanten en partners
  • Direct antwoord; altijd binnen een dag, vaak binnen het uur
  • Flexibel in beschikbaarheid
  • Breed netwerk aan betrouwbare, kundige en loyale trainers en consultants
  • Eerlijk advies (altijd, ook in ons nadeel!)

  Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

  Ton

  5-stars-png-no-background-4

  "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

  Danny Geelhoed

  5-stars-png-no-background-4

  "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

  Jan Does

  5-stars-png-no-background-4

  "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

  Nicolien Blokhuis

  5-stars-png-no-background-4

  "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

  We verzorgen trainingen door heel Nederland

  We hebben altijd een locatie bij jou in de buurt. Zo verzorgen we trainingen bij jou op locatie, maar ook in: Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Zoetermeer.

  Trainingslocatie_Westhaghe_Nieuw