TMap training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

TMap Next® is een veelgebruikte testmethode. Het handboek TMap Next® vormt de basis voor deze methodiek. Wanneer u meer kennis op wil doen op het gebied van TMap, dan biedt Westhaghe Training & Advies u de volgende trainingen:

TMap is de afkorting van ‘Test Management Approach’. TMap NEXT® is de vernieuwde methode voor het inrichten en beheren van het testproces. De TMap training behandelt alle belangrijke facetten van TMap die voor het uitvoerende niveau nodig zijn. De cursist leert de verschillende fases van het gestructureerd testen.

Doelgroep

De TMap training is primair bestemd voor (beginnende) professionele testers met enige werkervaring in het vakgebied van testen. De training is tevens bedoeld voor cursisten die in de dagelijkse werkzaamheden met testen bezig zijn en die hun werk gestructureerd willen uitvoeren.

Westhaghe Training & Advies kan voor u een geheel op maat geselecteerde groepstraining in TMap verzorgen. De maximale groepsgrootte adviseren wij tot 10 cursisten per trainingsdag. Zoekt u deze training voor uzelf of voor een individu dan kunnen wij deze middels een klassikale training onderbrengen in ons open rooster.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "