TMap Next Test Manager training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

softwareontwikkeling en -onderhoud is binnen het testen een belangrijk proces. Structuur in het testtraject wordt dan ook steeds belangrijker. Gedurende deze 3 daagse training worden handvatten gegeven om structuur aan te brengen in het testtraject en om deze vervolgens succesvol uit te voeren tijdens dagelijkse werkzaamheden. Met de andere cursisten en de docent worden oefeningen, discussies uitgevoerd. Tijdens de training wordt de hele fasering van een testproject (beginnend bij testplanning t/m de fase afronding) stapsgewijs doorlopen. Deze training is tevens een voorbereiding op het examen TMap Next® Foundation. Een belangrijk onderdeel van de training zijn de cases (onder andere examenoefeningen) die de deelnemers uitvoeren. Hierdoor verkrijgt u praktische vaardigheden en gedegen kennis voor het toepassen van gestructureerd testen in de praktijk.

Doelgroep

Deze TMap training is bestemd voor testmanagers, projectmanagers, testers en testconsultants die kennis willen nemen van gestructureerd testen en nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. De training is ook voor gebruikers, ontwikkelaars en beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en softwareproducten. Ook IT-auditors die zich richten op onafhankelijke beoordeling van de kwaliteit van informatiesystemen en van het testproces en kwaliteitsfunctionarissen die zich willen verdiepen in gestructureerd testen en het definiëren van teststandaarden zijn een doelgroep.

Voorkennis

Om succesvol te kunnen deelnemen aan deze training en het examen wordt het sterk aanbevolen om kennis te hebben op het niveau van TMap Next® Foundation of TMap Professional Advanced (of u bent in het bezit van het bijbehorende certificaat).

Tijdens deze praktijkgerichte training worden de volgende onderwerpen behandeld: zijn:

  • Testplanning op basis van Business Driven Test Management (BDTM)
  • Uitvoeren van een productrisicoanalyse (onder andere risk workshops en PRISMA)
  • Bepalen van een testaanpak
  • Opstellen van een begroting voor het testtraject
  • Opstellen van een detailplanning
  • Testen binnen softwareontwikkeling
  • Diverse ondersteunende processen (onder andere testbeleid, testorganisatie, testomgevingen)
  • Diverse ondersteunende processen (bevindingenbeheer en carrièrepaden)
  • Toetstechnieken
  • Beheer van het testproject

Heeft u binnen uw organisatie een groep van 3 of meer personen voor deze TMap Next Test Manager training, dan kunnen wij deze tegen een aantrekkelijk groepstarief aanbieden bij u op locatie.

Uiteraard kunnen wij deze TMap training ook 1 op 1 organiseren. Wilt u daar meer over weten dan kunt u contact opnemen met onze chatfunctie of u kunt ons bereiken op 020-3080466.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "