TMap Suite Test Engineer training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Gedurende de training die klassikaal is met een hands-on karakter ligt de nadruk op gestructureerd testen. De theorie en praktijk komen beide aanbod. Met de andere cursisten en de docent worden oefeningen, discussies uitgevoerd. Tijdens de training wordt de hele fasering van een testproject (beginnend bij testplanning t/m de fase afronding) stapsgewijs doorlopen. Deze training is tevens een voorbereiding op het examen TMap Next® Foundation. Een belangrijk onderdeel van de training zijn de cases (onder andere examenoefeningen) die de deelnemers uitvoeren. Hierdoor verkrijgt u praktische vaardigheden en gedegen kennis voor het toepassen van gestructureerd testen in de praktijk.

Doelgroe

Deze TMap training is bestemd voor testmanagers, projectmanagers, testers en testconsultants die kennis willen nemen van gestructureerd testen en nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. De training is ook voor gebruikers, ontwikkelaars en beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en softwareproducten. Ook IT-auditors die zich richten op onafhankelijke beoordeling van de kwaliteit van informatiesystemen en van het testproces en kwaliteitsfunctionarissen die zich willen verdiepen in gestructureerd testen en het definiëren van teststandaarden zijn een doelgroep.

Tijdens deze praktijkgerichte training worden de volgende onderwerpen behandeld: zijn:

  • Testen op gestructureerde basis
  • Algemene principes tijdens het testen
  • Vier essenties
  • Testplanning en teststrategie
  • Inspecties en reviews
  • Dekkingsvormen
  • Equivalence partitioning
  • Ontwikkeltesten
  • Testuitvoering (bevindingenbeheer)

Heeft u binnen uw organisatie een groep van 3 of meer personen voor deze TMap Test Engineer training, dan kunnen wij deze tegen een aantrekkelijk groepstarief aanbieden bij u op locatie.

Uiteraard kunnen wij deze TMap training ook 1 op 1 organiseren. Wilt u daar meer over weten dan kunt u contact opnemen met onze chatfunctie of u kunt ons bereiken op 020-3080466.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "