PRINCE2® trainingen

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

PRINCE2® is een projectmanagement methode geschikt voor alle type projecten. De PRINCE2®-methode is gebaseerd op processen. Deze processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project. Dit begint met de voorbereiding en eindigt bij het sluiten van een project. Het doel van een PRINCE2®-project is het realiseren van producten waarvan de effecten toevallen aan de zakelijke rechtvaardiging (Business Case) van een project.

De meerdaagse PRINCE2® Foundation training is met name bedoeld voor de beginnende projectmedewerkers of aankomend projectleiders die effectief gaan deelnemen aan PRINCE2®-projecten.

Na het volgen van de PRINCE2® Foundation cursus is het vervolg de PRINCE2® Practitioner training. In deze cursus gaat u een laag dieper. Deze Practitioner cursus is zeer geschikt voor de ervaren projectleiders waarbij u PRINCE2® toepast op een praktijkgerichte casus.

PRINCE2® Trainingen

Westhaghe Training & Advies biedt PRINCE2® Project Management in drie verschillende trainingsvormen aan, deze zijn:

De trainingen zijn bijzonder praktijkgericht van opzet en worden verzorgd door ervaren trainers met veel kennis van de PRINCE2®-projectmanagementmethode. De PRINCE2® cursussen zijn uit te voeren in een groepstraining van maximaal 10 personen. Wilt u meer informatie over PRINCE2® training, neem dan gerust contact met ons op!

PRINCE2® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "