De PRINCE2® Fasttrack Training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

De PRINCE2® Fasttrack training is een combinatie training tussen training PRINCE2® Foundation en Practitioner trainingen. Deze training leert u de basis principes van PRINCE2®, op een praktijk georiënteerde methode om projecten te managen. Tijdens deze lessen wordt u door geaccrediteerde en zeer ervaren trainers opgeleid om deze De PRINCE2® Fasttrack succesvol af te ronden.

PRINCE2® Fasttrack training

Voor wie?

Deze training is een ontwikkeld voor alle projectleiders en -managers die naar een verdere verdieping zoeken op het gebied van kennis en toepassing van de PRINCE2®-methode en in een zeer kort tijdsbestek zowel het examen PRINCE2® Foundation als Practitioner wenst te behalen. Ook beschikt u over enkele jaren projectervaring in de rol van programma-, project- of teammanager.

Traininsinhoud

Deze training begint met de elementaire kennis van de PRINCE2® Foundation. U leert hier direct de werkmethode van PRINCE2. De theorie leert u goed in praktijksituaties toe te passen door middel van opdrachten aan de hand van verschillende cases. Daarnaast word ook advies gegeven hoe u in uw praktijksituatie de PRINCE2® methode aan kunt toepassen. De PRINCE2® Fasttrack training duurt 5 werkdagen, deze zijn in te delen naar uw wens.

Westhaghe Training & Advies verzorgd in Amsterdam de PRINCE2® Fasttrack cursussen. Bekijk via bovenstaande button de trainingsdata en volledige cursusinhoud.

Heeft u binnen uw organisatie een groep cursisten die graag willen deelnemen aan de PRINCE2® Fasttrack dan is het financieel aantrekkelijk om deze cursus bij u op locatie te organiseren. Vraag een vrijblijvende offerte voor de PRINCE2® Fasttrack training.

PRINCE2® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "