PRINCE2® Practitioner Training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Deze cursus is bedoeld om de PRINCE2® methode te leren, te begrijpen en toe te kunnen passen in een project omgeving. Ook is de cursus bedoeld om de deelnemers voor te bereiden op het officiële PRINCE2® Practitioner examen.

PRINCE2® Practitioner training

Voor wie?

Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die een of meer projecten managen en (daarom) het examen PRINCE2® Practitioner willen afleggen. Het examen PRINCE2® Practitioner is bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met applicatiebeheer bezig zijn: applicatiebeheerders, functioneel en technisch ontwerpers, programmeurs, testmedewerkers, team- en projectmanagers. Wel is er minimaal een half jaar ervaring in een applicatie beheeromgeving vereist.

Traininsinhoud

Hoewel er geen toegangseis voor deze cursus is, bevelen wij wel aan dat men tenminste heeft deelgenomen aan een PRINCE2® Foundation cursus. Om aan het examen deel te nemen moet men met succes het examen PRINCE2® Foundation hebben afgelegd! De cursus wordt standaard aangeboden als een 3-daagse training. Indien gewenst kan deze opleiding ook als een 2-daagse training worden gevolgd. De training bestaat voornamelijk uit het oefenen met vragen en cases zoals men die ook op het examen kan verwachten. De laatste middag is bestemd voor het examen zelf. Deze cursus is de ideale voorbereiding op een PRINCE2® Practitioner examen en wordt gegeven door een geaccrediteerde PRINCE2® trainer.

Westhaghe Training & Advies verzorgd in Amsterdam de PRINCE2® Practitioner cursussen. Bekijk via bovenstaande button de trainingsdata:

Groepstraining

Heeft u binnen uw organisatie een groep cursisten die graag willen deelnemen aan de PRINCE2® Practitioner dan is het financieel aantrekkelijk om deze cursus bij u op locatie te organiseren. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de chat voor deze PRINCE2® Practitioner training.

PRINCE2® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "