Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

Met WordPress maak je eenvoudig een professionele website. WordPress is gratis en is wereldwijd het meeste gebruikte “content management systeem” (CMS). Voor meer dan 25 miljoen gebruikers is WordPress HET instrument om zowel zakelijke als persoonlijke blogs en websites te creëren. WordPress wordt voortdurend doorontwikkeld door een professioneel team en updates heb je met enkele muisklikken uitgevoerd.

Heb je een website nodig of wil je de huidige website vervangen? Je wilt dit doen met WordPress en wilt deze website graag zelf maken, kunnen aanpassen en bijhouden? In plaats dat je de website voor je laat maken investeer je liever in kennis van WordPress dan dat je een dure webdesigner inhuurt. Dan kun je via Westhaghe Training & Advies een WordPress doen.

WordPress Basis training
WordPress Basis training
WordPress voor Vormgevers training
WordPress voor Vormgevers training
WordPress maatwerk training
WordPress maatwerk training

Tijdens onze WordPress cursussen komen alle belangrijke bouwstenen van WordPress overzichtelijk en in de juiste volgorde voorbij. WordPress wordt stap-voor-stap uitgelegd in gewone mensentaal, je probeert alles zelf uit en ik help je direct als je vastloopt. We bieden o.a. de volgende twee trainingen aan.