Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

Tegenwoordig worden steeds vaker tablets gebruikt in het (zakelijke) leven. Allemaal leuk en aardig als u een tablet krijgt van uw werkgever, maar hoe gaat u hier zakelijk dan op een juiste en efficiënte manier mee om?

Leer werken met een tablet in een van onze Tablet trainingen. Of u nu werkt via Windows, Android of iOS, wij kunnen u hiermee verder helpen. Dit kan met een training die specifiek wordt afgestemd op de situatie bij uw organisatie, maar we kunnen u ook een standaard inhoud aanbieden waarbij we de verschillende mogelijkheden van het werken met een Tablet in het algemeen laten zien. Klik op een van de onderstaande inhoudsopgaven om een idee te krijgen.

Slim werken met de iPad training
Slim werken met de iPad training
Windows Tablet training
Windows Tablet training
Android Tablet Training
Android Tablet Training

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company cursus te verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren. Het voordeel hiervan is dat u aan het eind van de Tablet cursus alle onderwerpen heeft behandeld die u graag in de dagelijkse werkzaamheden wilt gebruiken.