Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Werken met de iPad kan op diverse manieren. Westhaghe Training & Advies heeft in samenwerking met een gecertifeerde iPad docent een training opgezet die voor iedereen toegankelijk is. Of de cursist weinig of zelfs geen kennis heeft van tablets, iedereen kan instromen in de Slimmer werken met iPad training

In het begin werd de iPad vooral gebruikt voor plezier en vermaak echter worden iPad's steeds vaker ingezet op de werkvloer. Tijdens de training van een dag wordt op interactieve wijze het gebruik van de iPad uitgelegd en toegelicht. Aan de cursisten van de iPad cursus wordt uitgelegd om een groot gedeelte van de functionaliteit van iPad te gebruiken, waarbij de cursist aan het einde van de training zichzelf wegwijs kan maken op de iPad.

iPad cursus verzorgd bij u op locatie of in ons open rooster

Tijdens deze 1 daagse iPad cursus leert u als cursist alle essentiële vaardigheden om de diverse mogelijkheden, functies en toepassingen van de iPad optimaal te kunnen benutten.

  • Introductie van de iPad
  • Vergaderen met de iPad
  • iPad Apps zoals OnNote, Skydrive/Office 365 en Skype
  • De iPad Office Tools
  • Tips & Tricks voor slim werken met de iPad

Wilt u de training volgen in groepsverband? Wij verzorgen incompany iPad trainingen waarbij de groepsgrootte maximaal 12 cursisten kan zijn. Afhankelijk van de voorkennis kunnen onze iPad docenten dieper ingaan op specifieke onderwerpen of Apps.

Westhaghe Training & Advies is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk cursussen bij u op locatie. De trainingsinhoud van deze iPad cursus kunnen aangepast worden op de wensen en behoeften van uw organisatie. Na deze training weet u precies hoe u de iPad effectief inzet als zakelijk hulpmiddel.