Windows Tablet training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

In deze Windows Tablet training die ook verzorgt kan worden in workshop vorm leert u als cursist het optimaal gebruiken van de Windows Tablet in zakelijk verband. Van het gebruik van de voor geïnstalleerde mogelijkheden tot maatwerk onderwerpen welke geheel zijn afgestemd op uw wensen.

De mogelijkheden om een tablet te gebruiken op de werkvloer zijn eindeloos. Vanwege de vele functies op een tablet, is het niet gek dat veel beginnende gebruikers moeite hebben om het apparaat goed te gebruiken.

Gebruikt u momenteel al een tablet met een Windows besturingssysteem dan kunt u deze training geheel op maat afstemmen met de programma’s en apps die u intern binnen uw organisatie gebruiken. Hierdoor maakt u effectief en efficient gebruikt van de cursustijd. In deze training komt het werken in de cloud en de koppelingen die daarvoor nodig zijn uitgebreid aan bod. Synchronisatie met mail, agenda en social media wordt meteen geregeld.

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één of meer van de volgende punten:

  • U wilt voor zakelijke doeleinden (beter) leren werken met een tablet
  • Uw bedrijf wil ‘papierloos vergaderen’ invoeren
  • U wilt werken aan richtlijnen voor veilig tablet gebruik binnen de organisatie

Wilt u de volledige cursusinhoud van onze Windows Tablet training inzien of wilt u een offerte ontvangen maak dat gebruik van bovenstaande buttons voor meer informatie. Wist u dat een incompany Tablet training al finaniceel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Vraag daarom direct via de chat een offerte aan.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "