Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

TMap Next® is een veelgebruikte testmethode. Het handboek TMap Next® vormt de basis voor deze methodiek. Wanneer u meer kennis op wil doen op het gebied van TMap, dan biedt Westhaghe Training & Advies u de volgende trainingen:

TMap is de afkorting van ‘Test Management Approach’. TMap NEXT® is de vernieuwde methode voor het inrichten en beheren van het testproces. De TMap training behandelt alle belangrijke facetten van TMap die voor het uitvoerende niveau nodig zijn. De cursist leert de verschillende fases van het gestructureerd testen.

Doelgroep

De TMap training is primair bestemd voor (beginnende) professionele testers met enige werkervaring in het vakgebied van testen. De training is tevens bedoeld voor cursisten die in de dagelijkse werkzaamheden met testen bezig zijn en die hun werk gestructureerd willen uitvoeren.

Westhaghe Training & Advies kan voor u een geheel op maat geselecteerde groepstraining in TMap verzorgen. De maximale groepsgrootte adviseren wij tot 10 cursisten per trainingsdag. Zoekt u deze training voor uzelf of voor een individu dan kunnen wij deze middels een klassikale training onderbrengen in ons open rooster.