Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

PRINCE2® is een projectmanagement methode geschikt voor alle type projecten. De PRINCE2®-methode is gebaseerd op processen. Deze processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project. Dit begint met de voorbereiding en eindigt bij het sluiten van een project. Het doel van een PRINCE2®-project is het realiseren van producten waarvan de effecten toevallen aan de zakelijke rechtvaardiging (Business Case) van een project.

De meerdaagse PRINCE2® Foundation training is met name bedoeld voor de beginnende projectmedewerkers of aankomend projectleiders die effectief gaan deelnemen aan PRINCE2®-projecten.

Na het volgen van de PRINCE2® Foundation cursus is het vervolg de PRINCE2® Practitioner training. In deze cursus gaat u een laag dieper. Deze Practitioner cursus is zeer geschikt voor de ervaren projectleiders waarbij u PRINCE2® toepast op een praktijkgerichte casus.

PRINCE2® Practitioner training

PBased on AXELOS PRINCE2® material. Reproduced under licence from AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.


De trainingen zijn bijzonder praktijkgericht van opzet en worden verzorgd door ervaren trainers met veel kennis van de PRINCE2®-projectmanagementmethode. De PRINCE2® cursussen zijn uit te voeren in een groepstraining van maximaal 10 personen. Wilt u meer informatie over PRINCE2® training, neem dan gerust contact met ons op!

PRINCE2® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.