Test uw kennis in Microsoft Office

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Niets is vervelender om niet te weten welk niveau u bijvoorbeeld in Excel, Word, Outlook of PowerPoint heeft. Westhaghe Training & Advies heeft vanuit het verleden de inventarisatielijsten voor bedrijven verwerkt in korte online toetsen. Deze toetsen staan op een externe website van Westhaghe Training & Advies.

In het Westhaghe Training & Advies kenniscentrum staan een viertal online testen om uw niveau te bepalen.

Om een test te kunnen doen dient u zich eerst te registreren. Dit doet u door simpel uw naam (voor- en achternaam) en emailadres (graag uw zakelijke emailadres gebruiken) op te geven en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om een overzicht te genereren van de ingevulde testen.

U kunt kiezen uit de volgende Microsoft Office kennis testen:

Naast de Nederlandse kennistesten hebben wij ook een aantal Engelstalige Microsoft Office kennistesten.

Wilt u na de kennistest een vrijblijvende aanbod met trainingsmogelijkheden ontvangen? Neem dan contact op met 1 van onze opleidingsadviseurs.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "