Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Leer in deze 2 daagse training Effectiever communiceren.

Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn in uw dagelijkse werkzaamheden onontbeerlijk. Uiteraard moet u over de juiste spreektechnieken en -vaardigheden beschikken. Daarnaast moet u bijzonder goed kunnen luisteren.

U leert in deze training Effectief communiceren sneller ‘to the point’ te komen tijdens gesprekken. Daarnaast leert u zich helder en doelgericht uit te drukken. Dankzij de afwisselende werkvormen die wij daarvoor gebruiken leert u ook hoe u de ander kunt beïnvloeden en uw wensen kenbaar te maken.

Doelgroep

De training Communiceren is geschikt voor iedereen die zijn of haar communicatieve vaardigheden wil verbeteren.

In de training Effectief communiceren wordt met name geoefend met uw eigen situaties en worden theorie en praktijk voortdurend afgewisseld. Er wordt een reeks van gevarieerde en praktijkgerichte oefeningen en rollenspelen uitgevoerd. U voert een aantal relevante gesprekken die op individueel niveau scherp worden geanalyseerd.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Effectief communiceren vindt er een intake plaats. Op basis hiervan stelt u uw persoonlijke doelstellingen vast.

Westhaghe hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Effectief communiceren. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

  • Communicatiestijlen en –technieken
  • Kort en bondig boodschappen overbrengen
  • Overtuigingskracht
  • Omgaan met klachten, emoties en weerstanden
  • Heldere feedback geven en ontvangen
  • Praktijkgerichte oefeningen en rollenspellen
  • Persoonlijke kwaliteiten
  • Verminderen spreekangst

Deze Softskill training geven wij in open rooster verband op onze locatie in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie die deze Effectief communiceren training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te organiseren.