SCRUM training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen Cursusdata

SCRUM is een flexibele projectmanagementmethode voor het snel en effectief ontwikkelen van software. SCRUM hanteert een stap-voor-stap aanpak en stelt waardeverhoging, teamverantwoordelijkheid en klantbetrokkenheid centraal. SCRUM wordt al veel gebruikt in de IT, maar is ook daarbuiten uitstekend toepasbaar en wint de laatste jaren dan ook enorm aan populariteit.

Scrum is een Agile aanpak, welke als framework kan worden ingezet om software in teamverband te ontwikkelen. De Scrum methode vooral geliefd omdat het in de eerste instantie eenvoudig is, maar vooral omdat deze weinig overhead oplevert.

De kern van Scrum is een multidisciplinair en zelfsturend team. Samen pakt het team het project op. Iedereen is betrokken bij het plannen, benoemen van blokkades en het verdelen van de taken. Daarbij gaat Scrum ervan uit dat de benodigde kennis in het team zelf aanwezig is.

{tab SCRUM Master}

Wij verzorgen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Zoetermeer de 2 daagse SCRUM Master training. Tijdens deze training leert u alles over het werken als Scrum Master en/of Scrum teamlid. Naast een stuk theorie omtrent de basisconcepten van Scrum biedt de training verschillende handvatten en oefeningen om Scrum direct toe te passen in de praktijk. Voor meer informatie over de SCRUM Master training en de cursusdata bekijk de detail pagina over deze training.

Wist u dat een incompany SCRUM Master training al financieel aantrekkelijk is vanaf 3 personen binnen uw organisatie. Westhaghe Training & Advies hanteren een maximale groep van 10 cursisten per trainingsdag, idealiter is 8 cursisten. Wilt u meer weten over de SCRUM Master training, spreek dat 1 van onze chatmedewerkers aan via de het Chatvenster op deze pagina of bel gelijk naar 020-3080466.

{tab SCRUM Product Owner}

De Product Owner maakt samen met de klant en andere stakeholders een lijst van de eisen en taken. Dit noemen we ook wel een ‘User Story’. Daarbij is het taak dat de belangrijkste features als eerste geïmplementeerd worden. Deze gaan vervolgens naar het team. Zij geeft gezamenlijk, van elke User Story, een inschatting van de hoeveelheid ontwikkelcapaciteit die nodig is. De Story’s worden regelmatig met de opdrachtgever en het hele team besproken. Daardoor kan het team een betrouwbare inschatting afgeven en loopt het werk bijna nooit uit. U behaalt hiermee een gunstige Return On Investment.Deze SCRUM Product Owner training verzorgen wij in het open rooster op een viertal locatie. Bekijk via de cursuspagina het rooster en op welke locaties deze worden gehouden.

Wilt u meer weten over deze SCRUM Product Owner training? Bekijk dan de volledige cursusinhoud op de volgende pagina:

Wist u dat een incompany SCRUM ProductOwner training al financieel aantrekkelijk is vanaf 3 personen binnen uw organisatie. Westhaghe Training & Advies hanteren een maximale groep van 10 cursisten per trainingsdag, idealiter is 8 cursisten. Wilt u meer weten over de SCRUM Master training, spreek dat 1 van onze chatmedewerkers aan via de het Chatvenster op deze pagina of bel gelijk naar 020-3080466.

{/tabs}

Wist u dat een inhouse SCRUM training al financieel aantrekkelijk is vanaf 3 personen binnen uw organisatie. Westhaghe Training & Advies hanteren een maximale groep van 10 cursisten per trainingsdag, idealiter is 8 cursisten. Wilt u meer weten over de SCRUM Master training, spreek dat 1 van onze chatmedewerkers aan via de het Chatvenster op deze pagina of bel gelijk naar 020-3080466.

Meer weten over dit onderwerp?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we sturen je binnen 24 uur meer informatie op over het desbetreffende onderwerp.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "