Microsoft PowerPoint training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Binnen onze Powerpoint trainingen onderscheiden wij 2 niveau’s (levels), te weten basis en gevorderd / ervaren. Elk niveau van onze Powerpoint cursus wordt in 1 dag onderwezen tenzij anders vermeld of afgesproken is. Elke Powerpoint training wordt verzorgd door een zeer ervaren Powerpoint trainer.

Powerpoint logo

Naast de twee niveaus bieden wij ook Powerpoint cursussen aan in MOS Powerpoint certificering en examens, maatwerk training en Powerpoint for Mac. Daarnaast bieden wij deze cursussen onder andere aan in de volgende steden middels een open rooster; Amsterdam, Zoetermeer, Utrecht, Assen, Eindhoven en Hoorn.

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in het niveau van de Powerpoint trainingen. U kunt zich inschrijven voor de betreffende Powerpoint cursus die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Bespaar dagelijks tijd door efficiënter te werken en Powerpoint effectiever te gebruiken.

{slider PowerPoint Basis Training|closed} U heeft nog weinig of geen ervaring met het programma PowerPoint? Kies dan voor 1 van onze basis cursus in PowerPoint. Na de trainingsdag beheerst u de basisbeginselen van dit programma.

PowerPoint Gevorderde Training. U gebruikt regelmatig PowerPoint maar u wilt het programma nog effectiever en sneller gebruiken. Voor deze cursisten hebben wij een gevorderde cursus in PowerPoint ontwikkeld. Na 1 deze trainingsdag ervaart u alle gemakken van dit programma. Bekijk onderstaande trainingen in Microsoft PowerPoint.

 

 

MOS PowerPoint. Westhaghe Training & Advies biedt voor cursisten een samengestelde cursus die ingericht is om u klaar te stomen voor het MOS PowerPoint examen. Deze 2 daagse cursus combineert de basis en gevorderde cursus.

PowerPoint maatwerk training. Wilt u een cursus in PowerPoint volgen waarbij u met eigen sjablonen en eigen leeronderwerpen te werk gaat? Kies dan voor de maatwerk cursus in PowerPoint. Hierin kunt u zelf het trainingsprogramma samenstellen in samenspraak met Westhaghe Training & Advies en 1 van onze docenten.

Krachtig presenteren met PowerPoint!

Al onze cursussen in PowerPoint kunnen hierbij uiteraard aangepast worden zodat de cursusinhoud aan uw eisen, wensen en/of omgeving voldoet. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van uw opleidingsbudget.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "