GIS trainingen

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

GIS is een Geografisch Informatie Systeem en wordt veelal gebruikt om (ruimtelijke) gegevens of informatie over geografische objecten, zogeheten geo-informatie kan worden opgeslagen, beheerd, bewerkt, geanalyseerd, geïntegreerd en gepresenteerd.

Offerte aanvragen Bent u nieuwe in een GIS systeem, dan kunnen wij voor een (groeps)trainingen organiseren om uw medewerkers wegwijs te maken. Westhaghe Training & Advies heeft diverse cursussen op het gebied van GIS. Enkele beschikbare GIS trainingen zijn;

Gedurende de jaren is GIS stevig ingeburgerd binnen professionele profit en non-profit organisaties. Het aantal bedrijven en instellingen dat gebruikmaakt van GIS is nog steeds elk jaar groeiende. GIS wordt uiteraard gebruikt door bedrijven en instellingen die de activiteiten uitvoeren in de ruimtelijke orderning. Daarnaast wordt GIS gebruikt binnen bedrijven en organisaties die hun kernactiviteiten hebben liggen binnen gerelateerde werkterreinen, oftewel binnen de vakgebieden waarbij de ruimtelijke component een belangrijke rol speelt. GIS kan ook worden toegepast binnen de productieomgeving van een bedrijf of organisatie om als hulpmiddel op strategisch en/of tactisch niveau meer inzicht te genereren in de bedrijfsvoering.

Er zijn verschillende Geografisch Informatie Systemen waar u in kunt trainen, staat de door u gebruikte GIS schroom dan niet om onze medewerker aan te spreken via de chat of bel ons op 020-3080466.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "