Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Skype Training
Offerte aanvragen

Het programma Microsoft Lync ook wel bekend als Skype voor Bedrijven is met recht een geïntegreerde communicatieclient voor chatberichten, vergaderingen en spraak. In de applicatie Lync worden in één geüpdatet gebruikersinterface de communicatiehulpmiddelen bijeengebracht die functioneren op de wijze die u gewend bent. De client bevat een dashboard waarop u eenvoudig de standaardfuncties kunt vinden zoals het toetsenblok, de visuele voicemail, de lijst met contactpersonen en de lijst met actieve gesprekken.

Microsoft Lync maakt nieuwe vormen van samenwerking mogelijk. Communicatie wordt interactie, met nadruk op samenwerking, betrokkenheid en toegankelijkheid. Microsoft Lync verbindt functies voor spraak, chat en audio-, video- en webconferencing in één veelzijdige en eenvoudige oplossing. De Microsoft Lync functie maakt communicatie eenvoudiger met een consistente en vertrouwde ervaring op Windows PC's, Windows Phone, iOS en Android-smartphones. De nieuwe Lync-app voor Windows 8 en Windows RT biedt een totaalervaring met naadloze aanraakfunctionaliteit.

Westhaghe Training & Advies biedt voor bedrijven die Lync gebruiken als communicatie middel diverse Microsoft Lync trainingen aan.

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in de verschillende Lync trainingen.

Praktijkgerichte Microsoft Lync trainingen

Voor gebruikers van Microsoft Lync, hebben wij een speciale handleiding voor Lync gemaakt. In deze handleiding kunt u eenvoudig Lync instellen en worden bepaalde veelgebruikte functies behandeld. Klik hier voor de Lync handleiding.

Westhaghe Training & Advies verzorgt Microsoft Lync trainingen in heel het land, een aantal van onze trainingslocaties zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Alkmaar. Wilt u bij u op locatie training? Ook dat kan, druk dan op de knop Offerte aanvragen voor Lync training!