Skype voor Bedrijven training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een Skype voor Bedrijven training

Microsoft heeft een intern communicatie platform opgezet met de naam Skype voor Bedrijven. In het verleden beter bekend als Lync 2010. Deze Skype voor Bedrijven training geeft u de mogelijkheid om de interne communicatie te verbeteren. In deze vernieuwde versie van Lync 2010 staat interactiviteit centraal. De gebruikers leren in de training de nodige kennis om de applicatie Skype zo optimaal mogelijk te gebruiken. In deze training worden uw vaardigheden bijgebracht over de Lync gebruikersinterface, communicatiehulpmiddelen en andere functies binnen Lync. Westhaghe Training & Advies heeft voor de Skype voor Bedrijven een 1 daagse training ontwikkeld. In samenspraak met ervaren Lync / Skype trainers is de cursusinhoud vastgesteld.

{tab Amsterdam}

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Skype voor Bedrijven cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

{tab Eindhoven}

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig Skype voor Bedrijven cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

{tab Rotterdam}

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Skype voor Bedrijven cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

{tab Utrecht}

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Skype voor Bedrijven cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

{/tabs} Traininsinhoud

In de MS Lync 2010 / Skype voor Bedrijven training wordt communicatie interactie en komt de nadruk te liggen op samenwerking, betrokkenheid en toegankelijkheid. Microsoft Lync verbindt functies voor spraak, chat en audio-, video- en webconferencing in één veelzijdige en eenvoudige oplossing. De Microsoft Lync functie maakt communicatie eenvoudiger met een consistente en vertrouwde ervaring op Windows PC’s, Windows Phone, iOS en Android-smartphones. De onderwerpen in deze Skype cursus zijn onder andere:

  • Chat berichten gebruiken
  • Oproepen beheren
  • Gesprekken beheren
  • Vergaderingen beheren

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "