Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

GIS is een Geografisch Informatie Systeem en wordt veelal gebruikt om (ruimtelijke) gegevens of informatie over geografische objecten, zogeheten geo-informatie kan worden opgeslagen, beheerd, bewerkt, geanalyseerd, geïntegreerd en gepresenteerd.

Offerte aanvragen Bent u nieuwe in een GIS systeem, dan kunnen wij voor een (groeps)trainingen organiseren om uw medewerkers wegwijs te maken. Westhaghe Training & Advies heeft diverse cursussen op het gebied van GIS. Enkele beschikbare GIS trainingen zijn;

Gedurende de jaren is GIS stevig ingeburgerd binnen professionele profit en non-profit organisaties. Het aantal bedrijven en instellingen dat gebruikmaakt van GIS is nog steeds elk jaar groeiende. GIS wordt uiteraard gebruikt door bedrijven en instellingen die de activiteiten uitvoeren in de ruimtelijke orderning. Daarnaast wordt GIS gebruikt binnen bedrijven en organisaties die hun kernactiviteiten hebben liggen binnen gerelateerde werkterreinen, oftewel binnen de vakgebieden waarbij de ruimtelijke component een belangrijke rol speelt. GIS kan ook worden toegepast binnen de productieomgeving van een bedrijf of organisatie om als hulpmiddel op strategisch en/of tactisch niveau meer inzicht te genereren in de bedrijfsvoering.

Er zijn verschillende Geografisch Informatie Systemen waar u in kunt trainen, staat de door u gebruikte GIS schroom dan niet om onze medewerker aan te spreken via de chat of bel ons op 020-3080466.