Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen Cursusdata

SCRUM is een flexibele projectmanagementmethode voor het snel en effectief ontwikkelen van software. SCRUM hanteert een stap-voor-stap aanpak en stelt waardeverhoging, teamverantwoordelijkheid en klantbetrokkenheid centraal. SCRUM wordt al veel gebruikt in de IT, maar is ook daarbuiten uitstekend toepasbaar en wint de laatste jaren dan ook enorm aan populariteit.

Scrum is een Agile aanpak, welke als framework kan worden ingezet om software in teamverband te ontwikkelen. De Scrum methode vooral geliefd omdat het in de eerste instantie eenvoudig is, maar vooral omdat deze weinig overhead oplevert.

De kern van Scrum is een multidisciplinair en zelfsturend team. Samen pakt het team het project op. Iedereen is betrokken bij het plannen, benoemen van blokkades en het verdelen van de taken. Daarbij gaat Scrum ervan uit dat de benodigde kennis in het team zelf aanwezig is.

Wist u dat een inhouse SCRUM training al financieel aantrekkelijk is vanaf 3 personen binnen uw organisatie. Westhaghe Training & Advies hanteren een maximale groep van 10 cursisten per trainingsdag, idealiter is 8 cursisten. Wilt u meer weten over de SCRUM Master training, spreek dat 1 van onze chatmedewerkers aan via de het Chatvenster op deze pagina of bel gelijk naar 020-3080466.