Basis computer training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Computers: ze hebben nog veel geheimen voor u. Als u weinig tot geen ervaring heeft met computers, is er ook veel wat op u af komt. Tijd voor verandering!

Westhaghe Training & Advies verzorgd voor eindgebruikers een aantal computer trainingen. Wij bieden onder andere cursussen aan die gericht zijn op een effectief gebruik van de computer.

In de training Basis PC leert u op een rustige, ontspannen manier beter werken met de PC. U raakt vertrouwd met Windows, leert een simpel document maken in Word en we nemen een kijkje op het internet. Of u nu weinig of juist al enige ervaring heeft met deze onderwerpen; bij ons kunt u in uw eigen tempo werken. Een route opzoeken op internet of uw kinderen in het buitenland een mailtje sturen? Na deze cursus levert dat geen problemen meer voor u op.

Wij bieden als computer training zowel basis trainingen aan als trainingen voor gevorderden. Deze cursussen kunnen verzorgd worden in Windows 7, Windows 8 en training in het nieuwste besturingssysteem Windows 10.

Basis PC training

Basis PC training

Windows 7 training

Windows 7 training

Windows 8 training

Windows 8 training

Windows 10 training

Windows 10 training

Leerdoelen voor deze basis cursus in computer gebruik zijn onder andere:

  • Kenmerken van het nieuwe besturingssystemen
  • Verschillen ten opzichte van oudere besturingssystemen
  • Zoeken en vinden
  • Leren werken met de gebruikersinterface
  • De Windows omgeving aanpassen
  • Navigeren door Windows 7 / Windows 8

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "