Om onze website voor onze bezoekers verder te ontwikkelen maken wij gebruiken van cookies op onze website.

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 06 452 17 935 Chat

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Speciaal voor gebruikers die gebruik maken van Excel 2016, hebben wij de Excel 2016 Expert training. De training voor Excel Expert is ingericht om achter de schermen van Excel aan de slag te gaan. Problemen worden slechts kleine uitdagingen na het volgen van de Excel 2016 Expert training. Door het volgen van deze training wordt u de Excel Expert binnen uw afdeling/organisatie.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Excel Expert cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Inhoud Excel Expert Training

Het trainingsprogramma binnen Excel 2016 heeft Westhaghe Training & Advies aan de hand van gecertificeerde Excel trainers ontwikkeld waardoor kwaliteit gewaarborgd is. In de Expert training worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander;

  • Introductie macro’s
  • Werkprocessen stroomlijnen
  • Samenwerken binnen Excel
  • Werkbladen controleren
  • Importen en exporteren van gegevens
  • Analyseren van Gegevens

Deze Expert training in Excel 2016 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Excel willen halen. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is de Excel gevorderde training. Buiten deze stof om is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Excel training!

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: