Yammer training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Yammer is een enterprise social network, ofwel een intern social media hulpmiddel. Een oplossing waarbij medewerkers van een organisatie beter online samenwerken en informatie niet langer verloren gaat.

Veel organisaties hebben al kennis gemaakt met Yammer. Niet iedere organisatie implementeert Yammer op de juiste manier… Of liever: de meeste organisaties implementeren Yammer niet op de juiste manier, maar gaan het gewoon gebruiken. Plug and play, hoe moeilijk kan het zijn? Helaas is het gebruik van Yammer zonder doordachte doelen en strategische keuzes meestal geen succes; de acceptatiegraad en dus ook het uiteindelijke gebruik van de tool zijn alles behalve optimaal. De tool wordt niet gebruikt waarvoor deze is ontworpen en verdwijnt langzaam weer uit de organisatie.

En dat terwijl een tool als Yammer juist de toekomst van Het Nieuwe Werken behelst. Minder e-mailen en community based werken. Met een op maat gemaakte training Yammer, met slimme use cases die werken en onze ervaren trainers kunt u van uw Yammer implementatie WEL een succes maken.

De training Yammer draait om “anders digitaal samenwerken”, minder e-mailen en slim communiceren in communities. Tijdens de training Yammer leert u niet alleen optimaal met een tool als Yammer te werken, maar ook effectief te communiceren, minder te e-mailen en op een prettige en productieve manier samen te werken.

Wilt u de volledige cursusinhoud van onze Yammer training voor eindgebruikers inzien of wilt u een offerte ontvangen maak dat gebruik van bovenstaande buttons voor meer informatie. Wist u dat een incompany Yammer training al finaniceel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Vraag daarom direct via de chat een offerte aan.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "