Windows 10 training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud English course Offerte aanvragen

Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft is Windows 10. In Windows 10 zijn de grote problemen opgelost die Windows 8 met zich meedroeg. Deze versie is onder andere geschikt voor laptops/desktops, tablets en zelfs smartphones (Windows Phones). Gebruikt u of gaat u Windows 10 thuis of op kantoor gebruiken, volg een Windows 10 training om alle mogelijkheden uit dit nieuwe besturingssysteem te halen.

Bekijk snel de mogelijkheden voor een Windows 10 training!

Windows 10 training Traininsinhoud

Onze Windows 10 training kan ingericht worden naar uw behoefte, zowel op desktop, laptop, tablet of een combinatie. Het Een aantal onderwerpen die langskomen zijn:

  • Navigeren door de Windows 10 omgeving
  • Werken met bekende Windows eigenschappen
  • De Windows 10 naar persoonlijke omgeving aanpassen
  • Gebruik van Microsoft Edge (de nieuwe Internet browser van Microsoft)
  • Gebruik van beveiligingsfuncties zoals BitLocker en afbeeldingswachtwoorden
  • Gebruik van het Windows 10 Actiecentrum

Meer informatie over onze Windows 10 training? Bekijk hierboven onze trainingsinhoud.

Windows 10 neemt veel nieuwe moderne functionaliteiten met zich mee, waaronder een nieuwe gebruikersinterface en een nieuw soort virtuele bureaublad. Westhaghe Training & Advies biedt voor bedrijven training in het besturingssysteem Windows 10. Windows 10 is om verschillende redenen een interessant systeem voor bedrijven, dit vooral omdat Windows 10 ook kan koppelen met de nieuwe Windows Phones en Microsoft Surface tablets.

Wilt u weten hoe uw medewerkers Windows 10 zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan om een Windows 10 training door ons te laten verzorgen.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "