VMware Data Center Virtualization

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Om een datacenter te transformeren naar een flexibele en betrouwbare infrastructuur is kennis van server virtualisatie noodzakelijk. VMware is een specialist op het gebied van virtualisatiesoftware en biedt oplossingen die specifiek ontwikkeld zijn om infrastructuren waaronder ook datacenters te virtualiseren.

De VMware Data Center Virtualization certificeringen op basis van VMware vSphere zijn daarom de meest bekende virtualisatie certificeringen in de markt. Uiteraard kunt u bij Westhaghe Training & Advies terecht voor het volledige VMware trainingsaanbod en de complete certificeringtrajecten op het gebied van Data Center Virtualization.

{slider VMWare Associate|closed}

VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization (VCA6-DCV) Met de VCA-DCV certificering heeft u de kennis in huis waarmee u de zakelijke en technische uitdagingen waarvoor de vSphere is ontworpen kunt adresseren. Tevens beschikt u over de juiste kennis hoe u met vSphere toepassingen datacenters kunt virtualiseren. De VCA-Cloud certificering ondersteunt uw geloofwaardigheid bij de kennisoverdracht rondom discussies over datacenter virtualisatie.

Verder bent u met een VCA-DCV certificering beter in staat om datacenter virtualisatie te definiëren en case scenario’s te beschrijven waarin met vSphere en data center virtualisatie kostentechnische en operationele voordelen behaald kunnen worden.

CertificeringsniveauExamenTrainingCertificering

Associate

 • VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization Fundamentals Examen
  (# 1V0-601)

Data Center Virtualization Fundamentals [V6] (e-Learning) – Aanbevolen!

VCA6-DCV

{slider VMWare Professional}

 • VMware Certified Associate – Data Center Virtualization
 • VMware Certified Professional 5 – Data Center Virtualization
 • VMware Certified Advanced Professional 5 – Datacenter Administration
 • VMware Certified Advanced Professional 5 – Datacenter Design
 • VMware Certified Design Expert 5 – Datacenter Virtualization

{slider End User Computing}

 • VMware Certified Associate – Workforce Mobility
 • VMware Certified Professional 5 – Desktop
 • VMware Certified Advanced Professional – Desktop Administration
 • VMware Certified Advanced Professional – Desktop Design
 • VMware Certified Design Expert – Desktop

{slider Cloud Application Platform}

 • Certified Spring Professional
 • Certified Spring Web Application Developer
 • Certified Spring Enterprise Integration Specialist

{/sliders}

VMWare cursussen verzorgen wij in groepsverband of via open rooster vorm bij 1 van onze vier partners. Groepstrainingen in VMware zijn al financieel aantrekkelijk vanaf 3 personen. Meer weten over bepaalde cursussen? Bekijk de trainingen via de trainingslink of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "