VMware Certified Associate – Cloud (VCA-Cloud)

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Westhaghe Training & Advies biedt op VMWare diverse certificeringen aan. Met de VMWare Certified Associate Cloud certificering leert u de kennis die in huis nodig is om de zakelijke en technische uitdagingen waarvoor de vCloud Suite is ontworpen kunt adresseren en bespreken. De VCA-Cloud certificering ondersteunt uw geloofwaardigheid bij de kennisoverdracht rondom discussies over cloud computing.

Tevens bent u met een VCA-Cloud certificering beter in staat om cloud computing te definiëren en case scenario’s te beschrijven waarin vCloud en cloud computing toegepast kunnen worden om voordelen te behalen uit private en public clouds, zonder de daarvoor bestaande toepassingen aan te moeten passen.

Wat heeft u nodig om VCA-Cloud te worden?

Om VCA-Cloud te worden dient u het VCA-Cloud examen met goed gevolg af te leggen. Ter voorbereiding wordt geadviseerd de e-learning module VMware Cloud Fundamentals te volgen.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "