Visio 2013 training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Het pakket Microsoft Visio is het bekende object georiënteerd tekenpakket en wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van zakelijke en technische diagrammen binnen de organisatie. Tijdens het volgen van deze cursus in Visio 2013 weet u hoe u zelfstandig organigrammen en stroomdiagrammen kunt maken. Daarbij helpt Visio u ook bij het overzichtelijk maken van ideeën, processen, systemen en numerieke gegevens met behulp van diagrammen.

Onze Microsoft Visio 2013 training duurt 1 dag en kan geheel op maat worden verzorgd. Zo leert u eenvoudig en snel het pakket. In deze praktijkgerichte trainingen worden de elementaire functies door middel van een praktijkgerichte benadering stapsgewijs behandeld. De inhoud van de training kan in zijn geheel aan uw wensen worden aangepast. Op deze manier heeft u een optimaal rendement van de training Visio 2013.

{tab Amsterdam}

De Visio cursus in Amsterdam verzorgen wij regelmatig. Tijdens deze 1 daagse cursus leert u effectief en efficient werken in Visio. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

{tab Eindhoven}

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig trainingen voor cursisten die Microsoft Visio willen leren. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

{tab Rotterdam}

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij r1 daagse Microsoft Visio trainingen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

{tab Utrecht}

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij 1 daagse Microsoft Visio trainingen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

{/tabs}

Wilt u diagrammen en schema’s leren tekenen in Visio 2013, dan is deze training bij uitstek geschikt voor u. Enkele onderwerpen die worden behandeld in deze Visio 2013 training zijn:

  • Het maken van Stencils
  • Het dynamische raster gebruiken in Visio 2013
  • Het maken van Stencils
  • Shapes verbinden in Visio 2013
  • Werken met lagen
  • Maken en wijzigen van stroomdiagrammen
  • Het maken van plattegronden
  • Het maken van Gantt diagrammen
  • Visio 2013 koppellen met Excel en SharePoint 2013
Visio logo

Onze Visio docenten kunnen deze Visio 2013 training zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgen.

Heeft u binnen uw organisatie een groep van 3 of meer personen voor deze Visio 2013 training, dan kunnen wij deze tegen eenaantrekkelijk groepstarief aanbieden bij u op locatie.

Uiteraard kunnen wij deze Visio training ook 1 op 1 organiseren. Wilt u daar meer over weten dan kunt u contact opnemen met onze chatfunctie of u kunt ons bereiken op 020-3080466.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "