Training Solliciteren

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Solliciteren – maak er werk van
De manier waarop je een aantal jaar geleden naar een nieuwe baan zocht, is niet meer toereikend in de huidige arbeidsmarkt. Doe jezelf niet tekort!

Curriculum Vitae

De lezer bepaalt in een paar seconden of je CV interessant genoeg is om verder te lezen. Of niet. Het is dus belangrijk dat jij alle relevante informatie over wie je bent, wat je wilt en kunt, je kennis, ervaring en meerwaarde toont. Wij zorgen er voor dat je laat zien waar het echt om draait; voor jou en voor de lezer.

  • We laten voorbeelden zien van hoe het niet moet, hoe het wel kan en van de manier waarop recruiters naar je CV kijken.
  • Hoe zorg je er voor dat je precies dat vertelt dat jou sterker maakt en relevant is voor de lezer.
  • Welke kwaliteiten bezit je, wat vind je belangrijk voor jezelf en wat zoek je in een baan.
  • Maar vooral: waarom, waarom en waarom.

Daarnaast is er uiteraard veel ruimte om antwoord te krijgen op jouw specifieke vragen.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "