Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Succesvol opstarten in een digitale wereld

Maak op een laagdrempelige manier kennis met de computer en Microsoft Office

Staat iedere collega elke dag fris en opgewekt op om digitaal aan de slag te gaan? Waarschijnlijk niet. Er zullen mensen zijn die zich nog onzeker voelen en nog niet beschikken over de juiste kennis en kunde rondom nieuwe manieren om samen te werken. Om daar iets aan te doen bieden we twee basisopleidingen aan voor gebruikers die meer digitale vaardigheden wensen.

De basis: “Computervaardigheden en online samenwerken”

Laten we bij het begin beginnen; voor deze opleiding is geen voorkennis vereist, dus geen reden voor drempelvrees. Deelnemers krijgen in een ééndaagse training basisvaardigheden rondom het werken met Windows, internetgebruik, de verkenner, documenten maken en e-mail. Daarnaast wordt er aandacht gegeven aan veilig (online) samenwerken en de meest gebruikte Office 365 apps. Deze training is het fundament voor iedereen die een stap zet in de digitale wereld en met een gerust gevoel achter de laptop of PC wil plaatsnemen.

De vervolgstap: “Leer Microsoft Office kennen” Voor deze tweedaagse training is voorkennis van het besturingssysteem Windows gewenst. Iedereen die de vorige training doorlopen heeft of voldoende basiskennis over het gebruik van een computer heeft kan daarom meedoen. Het is bedoeld voor iedere gebruiker die niet 10% maar 100% wil weten van de bekende Office applicaties Excel, Word, PowerPoint, Outlook en OneNote. Dus heb je altijd al eens automatisch willen rekenen in Excel, weet je niet hoe je teksten kunt inspreken in Word of wil je echt eens weten hoe je een e-mailgroep aanmaakt? Maak dan gebruik van deze waardevolle training. Je leert er ook nog eens om de allermooiste presentaties te maken.

Daarnaast leren deelnemers tijdens deze training ook alles over Microsoft OneNote. Dat is enorm handig om digitale notities nooit meer kwijt te raken, maar ook om aantekeningen razendsnel als ‘digitaal kladblok’ met anderen te delen. We noemen het toepasselijk ook wel “Het kladblok in de Cloud”.

Digitalisering brengt waardevolle data bij elkaarKennis hebben van digitalisering

Medewerkers zouden het recht moeten hebben om zich digitaal te ontwikkelen, omdat zij zich daarmee kunnen aanpassen aan ‘het nieuwe normaal’ die veel van hen vraagt. Daarnaast zullen organisaties waar medewerkers kennis hebben van digitalisering slagvaardiger en concurrerender zijn.

Wil je nog meer redenen lezen waarom je juist nu in digitale kennisontwikkeling zou moeten investeren? Lees dat onze vorige blog

laptop-5603790_1920

Ontvang onze tips, tricks & aanbiedingen in je mailbox!

Wil je onze gratis tips en tricks ontvangen waardoor je sneller en effectiever kunt werken? Vul dan onderstaand formulier in!

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

RichardZegstroo

Richard Zegstroo

Opleidingsadviseur

Kunnen we je ergens mee helpen?

Heb je ergens hulp bij nodig of wil je weten of een training bij je leerdoelen past? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Bel ons op 020-3080466 of mail naar ons via info@westhaghe.com. We helpen je graag!