Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

U wilt werken aan uw sociale en communicatieve vaardigheden. Tijdens deze communicatievaardigheidstraining leert u beter inspelen op uw omgeving, beter luisteren en waarnemen om zo uw boodschap effectiever over te brengen. Op het werk draait het vaak om communicatie en daarom zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk om verder te kunnen komen in uw professionele werkgebied. Wanneer u goed met anderen kunt communiceren, komt samenwerken haast vanzelf.

Deze cursus communicatievaardigheden kunnen wij verzorgen in groepsverband of op individuele basis. De maximale groepsgrootte voor deze cursus is 10 deelnemers. In de communicatietrainingen van Westhaghe Training & Advies leert u effectief communiceren met behoud van uw authenticiteit. Ook wanneer het moeilijk wordt. Respect voor uzelf en de ander staat centraal.

Trainingsinhoud

Tijdens deze Communicatie training staan onder andere de volgende onderwerpen op de agenda:

  • Het communicatieproces
  • Het sturen van gedragingen en processen
  • Hoe krijg ik respect van mijn medewerkers?
  • Vraag- en luistertechnieken
  • Feedback geven en ontvangen
  • De verschillen tussen communicatiestijlen op de werkvloer

In deze communicatie training wisselt praktijk en theorie af en worden concrete ervaringen geevalueerd en gereflecteert.

Doelgroep

De training is uitermate geschikt voor personen die aan de slag willen om effectiever en op een eigen manier te communiceren.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een maatwerk traject op te stellen. U kiest in samenspraak met onze docent de cursusonderwerpen bepalen die u graag terug ziet komen in de cursus. Naar aanleiding van het intake gesprek passen wij de training aan naar de behoefte en wensen van uw organisatie.