SharePoint 2016 training voor Site-Owners

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Ervaart u binnen uw organisatie problemen in SharePoint 2016 en wilt u meer leren in SharePoint? Westhaghe Training & Advies zorgt voor een heldere en effectieve SharePoint 2016 training voor Site-owners.

SharePoint 2016 stelt u als Site-Owner in om toegangsrechten, het discussiebord, en Workspaces te onderhouden en leert u hoe een SharePoint site is opgebouwd en hoe u een bestaande SharePoint site beheert. Denk hierbij aan het onderhouden van het toegangsniveau, geavanceerde functies in lijsten, WebParts / WebParts pages, inleiding Excel services en de samenwerking van SharePoint 2016 en Outlook 2016.

Trainingsinhoud

Met een breed scala aan Microsoft SharePoint trainers is er een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om u klaar te stomen tot ervaren Eindgebruiker in SharePoint. Na de 1 daagse SharePoint training beheerst u de basisbeginselen van SharePoint 2016. In deze SharePoint 2016 Site-Owners training staan onder andere de onderwerpen:

  • SharePoint 2016 inleiding
  • Bibliotheken
  • Pagina’s, Webparts en Views
  • Toegangsrechten
  • Workspaces
  • Form Services, InfoPath en Excel Services

Bij Westhaghe Training & Advies heeft u de keuze uit diverse trainingsvormen namelijk een individuele training of een klassikale training. Bij een SharePoint klassikale incompany training adviseren wij meestal een maximale groepsgrootte van 10 cursisten.

  • Individuele SharePoint Site Owner cursus: Een 1-op-1 SharePoint 2016 cursus biedt de cursist in kwestie flexibiliteit. De SharePoint docent verzorgd de cursus op zijn of haar eigen locatie/huis. De cursist wordt onder begeleiding van een ervaren SharePoint docent alle in’s and out’s in SharePoint 2016 geleerd. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld.
  • Klassikale SharePoint Site Owner in-company : Deze vorm van trainen is de meest voorkomende. Deze SharePoint training wordt bij u op locatie verzorgd. Dat kan zowel klassikaal als individueel. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld. Tijdens deze SharePoint cursus kunt u eigen bestanden vanuit uw SharePoint omgeving aanleveren om in de cursus mee te werken.

Doelgroep

Deze SharePoint 2016 training is bedoeld voor contentbeheerders, redacteuren of communicatiemedewerkers die dagelijks de leiding hebben in de SharePoint omgeving.Tijdens deze training in SharePoint 2016 is er naast de bovenstaande onderwerpen ook tijdens de training ruimte om eigen vragen stellen buiten de stof om.

Voorkennis

Om deel te kunnen nemen aan deze SharePoint cursus voor Site-owners dient de cursist de vaardigheden van SharePoint 2016 eindgebruiker training te beheersen. Indien deze basisvaardigheden van SharePoint ontbreken, adviseren wij u om eerst de SharePoint 2016 training voor Eindgebruikers te volgen.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een maatwerk SharePoint traject op te stellen. U kiest in samenspraak met onze SharePoint trainer de cursusonderwerpen die u graag terug ziet komen in de cursus. Naar aanleiding van het intake gesprek passen wij de training aan naar de behoefte en wensen van uw organisatie.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "