Security Awareness training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Steeds meer bedrijven stappen met de gehele IT omgeving over naar de Cloud. Denk aan medewerkers die werken in Office 365, SharePoint, Google Drive of andere Internet-applicaties. Daarnaast werken steeds meer medewerkers thuis of onderweg met tablets, smartphones of laptops. Dit brengt gevaren met zich mee. Gevaren waartegen u zich kunt wapenen door uw medewerkers te trainen! Security Awareness training

Het realiseren van veilig (online) gedrag voor medewerkers eindigt (helaas) niet met een papieren beleidsstuk. Medewerkers hebben vaak veel vragen en wuiven risico’s makkelijk weg. Tijdens deze cursus wordt duidelijk gemaakt welke spelregels en risico’s gelden. Westhaghe Training & Advies helpt u graag bij uw IT beveiligingsbeleid. Daarbij is het mogelijk om op een interactieve en didactisch verantwoorde manier deze over te brengen middels een presentatie of cursus.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze Security Awareness training zijn:

  • Beveiliging op apparatuur
  • Herkennen van (on)veilige websites
  • Online Privacy
  • Herkennen van risico’s
  • Phising
  • Afhandeling van risico’s
  • Beveiling buiten huis (Tablets en Smartphones)
  • Omgaan met Wet Bescherming Persoonsgegevens
  • Helder beveiligingsbeleid

Na het volgen van deze training zijn uw medewerkers bewust van het beveiligingsbeleid binnen de organisatie. Om het beveiligingsbeleid helder over te brengen op jouw medewerkers stellen wij een maatwerk trainingsprogramma of presentatie op. Onderstaand is een overzicht van mogelijke onderwerpen.

Wilt u meer over deze training weten? Of een Security Awareness training voor uw medewerkers organiseren, vraag dan via onze chatfunctie of 020-3080466 een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "