Microsoft Project training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

Voor wie?

Microsoft Office Project is een Enterprise Resource Planning software pakket en het is primair bedoeld om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Planningen kunnen via hiërarchische modellen (Work Breakdown Structure, WBS) worden ingevoerd en aan individuele taken kunnen resources (menskracht) en budgetten worden toegewezen zodat resourceplanning ook mogelijk is. Wij bieden een tweedaagse MS Project training aan voor de 2019, 2016, 2013, ,2010, 2007 en 2003 versies. Kies in onderstaand schema de MS Project versie die u binnen uw organisatie gebruikt om de desbetreffende trainingen te bekijken

Wij organiseren een 2 daagse open rooster training op de volgende locaties:

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Project cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Eindhoven

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig Microsoft Project cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Rotterdam

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Microsoft Project cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Utrecht

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Microsoft Project cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Beschikbare versies

Microsoft Project trainingen bieden wij ook aan in ons open rooster. Deze MS Project trainingen vinden plaats in Amsterdam en u kunt uzelf online inschrijven voor deze training.

Project logo

Software als Project is in staat om uitgaande van de project- en portfoliogegevens (baseline) via geavanceerde rekenmodellen voorspellingen te doen over de optimale planning (‘Estimation’ en ‘Scheduling’). Daarmee zet de software een zogenaamd kritiek pad uit. Grafisch wordt de planning vervolgens getoond door middel van bijvoorbeeld Gantt-grafieken.

Project is een applicatie om projecten te beheersen. Een must voor iedere projectmedewerker. Met Project kunt u het hele project plannen, resources en deadlines in kaart brengen en wordt direct inzichtelijk of en wanneer bijsturing noodzakelijk is en wat de gevolgen van vertraging zijn voor de overige taken in het project. Er zijn verschillende projectmanagementmethoden in gebruik voor de beheersing van projecten. Een voorbeeld hiervan is Prince2.

De trainingen in MS Project zijn zowel te trainen middels een open rooster (standaard training) of in-company (standaard of maatwerk training). De trainingen kunnen worden gehouden onder andere in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Almere en Alkmaar.

Slootweg Machinefabriek heeft met succes de cursus Microsoft Project 2007 gevolgd. Na de training hebben de verschillende collega’s een goede indruk gekregen over de applicatie MS Project en is de jongste medewerker na de training druk bezig geweest om planningen over te zetten naar MS Projects. Wilt u weten wat Westhaghe Training & Advies kan betekenen voor cursus in MS Project? Bekijk onze pagina met alle MS Project trainingen

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "