Prezi training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Prezi is een revolutionaire, moderne manier om presentaties te maken. Geen statische, lineaire plaatjes, maar in- en uitzoomen van het totaalplaatje naar de details. Niet voor niets wordt Prezi de ‘Powerpoint-killer’ genoemd.

Prezi is een nieuwe presentatievorm in opmars. Echter vele gebruikers weten nog niet de vele functies binnen Prezi. Prezi training is voor deze mensen weg gelegd om alle in’s and out’s binnen Prezi onder de knie te krijgen.

{tab Amsterdam}

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig Prezi cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

{tab Eindhoven}

Op onze locatie in Eindhoven verzorgen wij regelmatig Prezi cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Eindhoven

{tab Rotterdam}

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Prezi cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

{tab Utrecht}

Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij regelmatig Prezi cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Utrecht

{/tabs}

Tijdens de 1-daagse training Prezi komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is Prezi / introductie van Prezi
  • Zakelijke mogelijkheden van Prezi
  • Een Prezi maken
  • Visuele effecten van Prezi
  • Prezi afdrukken en delen
  • Handigheden en tips voor in Prezi

Prezi training bij u op locatie

Wij organiseren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht ook open rooster trainingen. De investering in ons open rooster is 395 euro per persoon (exclusief BTW). Bekijk via de buttons bovenaan deze pagina de cursusinhoud en de trainingsdata voor deze Prezi training:

Westhaghe Training & Advies verzorgd in-company trainingen op het gebied van Prezi. In samenspraak met een Prezi trainer en u als bedrijf is het ook mogelijk om een geheel op maatwerk training in Prezi te ontwikkelen zodat u aan het eind van de trainingsdag alle onderwerpen die u belangrijk vindt in Prezi behandeld heeft.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "