Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Bij Westhaghe Training & Advies bent u aan het juiste adres voor elke eindgebruikerstraining. Hieronder een aantal ervaringen van eerdere deelnemers in ons open rooster of inhouse trainingen:

Matthijs de Graaff - beoordeling: 9

Matthijs de Graaff - beoordeling: 9

Hoge informatiedichtheid en alles leuk gebracht. Aanrader voor iedereen die iets met Access wilt gaan doen. Docent had duidelijk veel ervaring met het gebruik van de software (wist zelfs verschillen tussen alle versies te vertellen) en ervaring met lesgeven.

Annelies Kroon - beoordeling: 10

Annelies Kroon - beoordeling: 10

Vandaag een duidelijke PowerPoint-training gevolgd bij Bernhard Klaassen van Westhaghe. Hier heb ik echt veel aan. Bernhard nam de mogelijkheden punt voor punt door met duidelijke voorbeelden en we gingen gelijk zelf aan de slag, zodat we het meteen konden oefenen. Top!

Deborah van Eijck - beoordeling: 8

Deborah van Eijck - beoordeling: 8

Een snelle kijk op het gebruik van OneNote. Praktische cursus met voldoende handvatten om er direct mee aan de slag te gaan. Complimenten aan de docent die alles duidelijk uitlegde en handige tips en trucs gaf om nog meer plezier van OneNote te hebben.

Matthew James - beoordeling: 10

Matthew James - beoordeling: 10

Just finished a terrifically engaging and insightful 2-day MS Project training session. Ben Wiegers maintained high energy levels throughout the day and kept the whole classroom thinking. No chance to sit quietly at the back! Ben's knowledge of Project spans 20 years and he's got practical solutions for how to handle just about any situation in the real world. So much better than many software courses I've attended.

Annemarie Van Dongen - beoordeling: 8

Annemarie Van Dongen - beoordeling: 8

Leerzame cursus die behandeld waar er op dat moment vraag naar is! Zo is elke cursus weer anders voor iedereen. Keuze uit de diepte of de breedte kan tegelijk in één cursusdag voor verschillende onderwerpen.

Jolanda Rens - beoordeling: 7

Jolanda Rens - beoordeling: 7

Heb door deze Office 365 training meer duidelijkheid over de online applicaties meegekregen. Snap nu meer over opslag en delen van documenten.

Rob Arendse - beoordeling: 9

Rob Arendse - beoordeling: 9

Zeer leerzaam. Fijne leerstof. Ik heb er veel aan gehad. En in een relaxte omgeving. Heb leuke kneepjes geleerd, dingen die ik al jaren uitvoerde maar nu op een snellere en eenvoudigere manier.

Anneke Tekkelenburg - beoordeling: 10

Anneke Tekkelenburg - beoordeling: 10

Een prima cursus waar je diverse dingen kunt leren die je niet (meer) wist. De cursus was goed voorbereid en zat gewoon goed in elkaar. En de docent hield een prettig tempo aan.

Sandra Muskee - beoordeling: 8

Het zou voor mij een opfriscursus zijn, maar ik heb ook zeker nieuwe dingen geleerd. Ik heb meer uit de cursus gehaald dan verwacht.

Peter van den Bogaert - beoordeling: 10

Peter van den Bogaert - beoordeling: 10

Neemt tijd voor overbrengen van inhoud, is duidelijk en geeft advies over andere toepassing. Het was een prettige en goed te volgen leerervaring. Ik heb er weer nieuwe mogelijkheden van opgestoken en het helpt in de bedrijfssamenwerking.

Carola van Baar - beoordeling: 8

Carola van Baar - beoordeling: 8

Veel tijd om vragen te stellen, uitstekende docent.

Johan Reniers - beoordeling: 10

Johan Reniers - beoordeling: 10

Top training, ondanks dat ik op mijn werk vaak Excel gebruik, was deze training toch erg waardevol. Ik kan nu veel meer met Excel doen. Dat maakt mijn werkzaamheden een stuk gemakkelijker.

Yolanda Janssen - beoordeling: 9

Yolanda Janssen - beoordeling: 9

Ik vond het een zinvolle cursus, die iedere secretaresse gedaan zou moeten hebben. Misschien had tevoren geïnformeerd kunnen worden wat de kandidaten al aan ervaring hadden. Nu was er verschil in ervaring en gebruik, dus lag tempo laag. Ik zou best een vervolgcursus willen.

Tom B - beoordeling: 9

Tom B - beoordeling: 9

Goede training om als beginnend gebruiker/beheerder meer bekend te raken met de functionaliteiten van SharePoint. Begeleiding was erg goed en trainer stond open voor suggesties uit de groep. Training wordt dus duidelijk aangepast op behoefte van de cursist(en).

Marieke Elmendorp - beoordeling: 10

Marieke Elmendorp - beoordeling: 10

Ik heb ontzettend veel geleerd: ik kon niks en nu kan ik ermee aan de slag. Bedankt Ben voor de leuke cursusdagen.

Roshnie Oedit - beoordeling: 10

Roshnie Oedit - beoordeling: 10

Een duidelijke uitleg, tijd om zelf te oefenen en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Een fijne bijkomstigheid is dat er ook uitleg van andere programma's gegeven wordt om er verder mee aan de slag te gaan.g