Outlook gevorderd/ervaren training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Outlook Gevorderde training leert u de geavanceerde functies te gebruiken binnen het programma Outlook. heeft u de basisbeginselen van Microsoft Outlook onder de knie en wilt u met het programma meer dan alleen emails afhandelen? Deze gevorderde training is bedoeld voor cursisten die meer uit Outlook willen halen waardoor het gebruik van email en agenda naar een hoger niveau wordt gebracht. Voor wie efficiënt met Outlook 2003, Outlook 2007, Outlook 2010 en Outlook 2013 wil leren werken is deze training onmisbaar.

voorkennis voor het volgen van deze gevorderde training in Outlook is minimaal de basis training in Outlook

Druk in onderstaand overzicht uw Microsoft Office versie om de gehele trainingsinhoud en trainingsmogelijkheden te zien voor onze Outlook gevorderde training.

Wij verzorgen trainingen door heel Nederland, enkele trainingsmogelijkheden voor Outlook Gevorderde training zijn.

  • Outlook gevorderde training in Amsterdam
  • Outlook gevorderde training in Alkmaar
  • Outlook gevorderde training in Eindhoven
  • Outlook gevorderde training in Den Haag
  • Outlook gevorderde training in Rotterdam
  • Outlook gevorderde training in Utrecht

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "