Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / SharePoint Gevorderd

  • SharePoint training

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: SharePoint Gevorderd

StartdatumDuur*TijdstipLocatieInvestering
10-02-20222 dagenRotterdam 849 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.

Deze speciaal ontwikkelde training voor de gevorderde cursist in SharePoint is er om je voor te bereiden op het Site-Ownership binnen jouw eigen SharePoint omgeving. De training laat je kennis maken met de Site-Owner taken in een SharePoint-site.

De training SharePoint Gevorderd laat de cursisten kennis maken met de Site-Owner taken binnen een SharePoint-site. De volgende onderwerpen komen aanbod.

  • Inleiding
  • Bibliotheken
  • Pagina‚Äôs, Webparts en Views
  • Rechten
  • Toegangsrechten
  • Workspaces
  • Form Services, InfoPath en Excel Services

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "