Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / PowerPoint Gevorderd

  • Powerpoint training

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: PowerPoint Gevorderd

StartdatumDuur*LocatieInvestering**
31-03-20231 dagDen Haag € 375 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten 
** Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW 

Je maakt veel gebruik van PowerPoint maar je wil het programma nog effectiever en sneller gebruiken. Na het volgen van deze training ben je de PowerPoint specialist in je organisatie!

Tijdens de training PowerPoint Gevorderd leer je hoe je presentaties visueel aantrekkelijker en dynamischer maakt. Gedurende deze training leer je het toepassen van de geavanceerde mogelijkheden. De volgende onderwerpen komen aanbod.

  • PowerPoint aanpassen
  • Een huisstijl maken
  • Speciale effecten
  • Voorstelling aanpassen
  • Geavanceerde mogelijkheden

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "