Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / PowerPoint Basis

 • Powerpoint training

  Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

  Cursusinformatie: PowerPoint Basis

  Startdatum Duur* Locatie Investering**
  01-10-20241 dagAmsterdam € 395.00 

  * Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten 
  ** Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW 

  Heb je weinig tot geen ervaring met PowerPoint? Wil je PowerPoint gaan gebruiken of wil je leren tijd te besparen door dit programma goed te beheersen? Speciaal voor cursisten die het programma (nog) niet goed beheersen bieden wij deze basistraining.

  Tijdens deze PowerPoint basis training leer je de vaardigheden van PowerPoint kennen en leer je professioneel en krachtig presenteren met PowerPoint. Door onze praktijkgerichte lesmethode is het eenvoudig om na de training de oefeningen van de training te gebruiken. De volgende onderwerpen worden behandeld.

  • PowerPoint verkennen
  • Een presentatie maken
  • Grafische objecten in een presentatie
  • Tabellen en grafieken
  • Animaties
  • Presentatie afronden
  • Opneemfuncties
  • Delen

  Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

  Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

  Ton

  5-stars-png-no-background-4

  "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

  Danny Geelhoed

  5-stars-png-no-background-4

  "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

  Jan Does

  5-stars-png-no-background-4

  "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

  Nicolien Blokhuis

  5-stars-png-no-background-4

  "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "