Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Power BI Gevorderd

 • Power BI cursussen

  Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Power BI Gevorderd

StartdatumDuur*LocatieInvestering**
25-08-20222 dagenAmsterdam € 1195,00 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.
** Bovenstaande prijs is exclusief 21% BTW

Breng je kennis van Power BI naar een nog hoger niveau in deze Power BI Desktop & Online voor gevorderden training. Transformeer en manipuleer met geavanceerde gereedschappen als parameters en functies in Power Query en pas de M code aan in de editor. Maak relaties aan tussen verschillende databronnen, actieve relaties, inactieve relaties en de filter in relaties.

Bij de Power BI gevorderde training ga je nog een stap verder dan de basis en breng je rapportages op basis van jouw data op een nog hoger niveau. De volgende onderdelen worden onder andere behandeld.

 • Context
 • Korte herhaling Power BI Desktop Basis
 • Tabellen voor metingen
 • Calculatie functie voor DAX
 • Passieve relaties gebruiken
 • Gebruik van variabele in DAX
 • Wat – als opzetten
 • (Ver)nieuwe(de) Items

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "