Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Outlook Gevorderd

  • Outlook training

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Outlook Gevorderd

StartdatumDuur*LocatieInvestering
14-04-20221 dagVirtueel € 345 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.

Ben je benieuwd naar de geavanceerde vaardigheden binnen Outlook en wil je deze effectief kunnen inzetten? Neem deel aan de training Outlook Gevorderd en leer Outlook zo optimaal mogelijk te gebruiken.

Tijdens de training Outlook Gevorderd leer je de geavanceerde vaardigheden van Outlook kennen en leer je deze effectief in te zetten. De volgende onderwerpen worden behandeld.

  • Email
  • Opmaak
  • Agenda
  • Contactpersonen
  • Taken
  • Uitgebreide mogelijkheden

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "