Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Outlook Basis

 • Outlook training

  Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

  Cursusinformatie: Outlook Basis

  Startdatum Duur* Locatie Investering**
  08-10-20241 dagRotterdam € 395,00 

  * Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten 
  ** Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW 

  Programma: Outlook Basis

  In deze praktijkgerichte training leer je efficiënt en snel werken in Outlook. Door het volgen van deze basis training worden de dagelijkse agenda en e-mail werkzaamheden een eenvoudige en leuke taak!

  In de training Outlook Basis leer je alle essentiële onderdelen in Outlook. Door het volgen van deze basis training worden de dagelijkse agenda en email werkzaamheden een eenvoudige en leuke taak. De volgende onderwerpen worden behandeld.

  • Outlook verkennen
  • Email
  • Email structureren
  • Agenda
  • Uitgebreide mogelijkheden

  Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

  Volledige inhoudsopgave (PDF) »

  Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

  Ton

  5-stars-png-no-background-4

  "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

  Danny Geelhoed

  5-stars-png-no-background-4

  "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

  Jan Does

  5-stars-png-no-background-4

  "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

  Nicolien Blokhuis

  5-stars-png-no-background-4

  "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

  jwekjfokwe-removebg-preview

  Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie. Wij zijn zo ingericht dat jouw behoeften zo optimaal mogelijk worden ingevuld. Een vast aanspreekpunt ontzorgd je in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen.

  © 2024 Westhaghe Training & Advies