Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Excel VBA Gevorderd

 • Excel Basis Training

  Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

  Cursusinformatie: Excel VBA Gevorderd

  Startdatum Duur* Locatie Investering**
  17-12-20242 dagenEindhoven € 1095,00 

  * Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten 
  ** Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW 

  Programma: Excel VBA Gevorderd

  Heb je de basis van programmeren onder controle en wil jij je kennis verder uitbreiden? Tijdens deze training leer je modulair programmeren om sneller en effectiever macro’s in te zetten. Na het volgen van deze training ben je in staat geavanceerde macro’s te maken, beheersen en uit te breiden!

  In deze vervolg training van Excel VBA leer je modulair programmeren om sneller en effectiever macro’s in te zetten. De volgende onderwerpen worden behandeld.

  • Modulair programmeren
  • Databases
  • Keuzelijsten
  • Grafieken
  • Zoeken
  • Inleiding VBScript
  • Speciale cellen

  Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

  Volledige inhoudsopgave (PDF) »

  Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

  Ton

  5-stars-png-no-background-4

  "Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

  Danny Geelhoed

  5-stars-png-no-background-4

  "Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

  Jan Does

  5-stars-png-no-background-4

  "Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

  Nicolien Blokhuis

  5-stars-png-no-background-4

  "De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "