Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Excel VBA Basis

  • Excel cursus Biezen

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Excel VBA Basis

StartdatumDuur*TijdstipLocatieInvestering
02-02-20222 dagenAmsterdam € 849,00 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.

Wil je macros in Excel maken? De basisprincipes van programmeren zoals statements, functies, variabelen, loops, debugging en error afhandeling leren beheersen? Met deze tweedaagse training bespaar je tijd met je dagelijkse werkzaamheden!

In de training Excel VBA Basis leer je macro’s in applicaties maken en de basisprincipes van programmeren. De volgende onderwerpen worden behandeld.

  • VBA met Excel
  • Basis principes VBA
  • Programmeren in VBA
  • Objectmodel van Excel
  • Foutopsporing
  • Interactie met gebruiker

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 900+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "