Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Excel PowerPivot Basis

  • Excel cursus Biezen

    Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Excel PowerPivot Basis

StartdatumDuur*LocatieInvestering**
22-08-20221 dagEindhoven € 495,00 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.
** Bovenstaande prijs is exclusief 21% BTW

Maak je structureel rapportages in Excel waarbij je gegevens uit verschillende bronnen moet verzamelen? Wil je weten hoe je dit efficienter kan doen? Dan is de Excel Power Pivot basistraining geschikt voor jou!

In deze Excel Power Pivot training leert de cursist hoe je in Microsoft Excel een Power Pivot model samenstelt en vervolgens daarop een rapportage maakt met draaitabellen en draaigrafieken. De volgende onderwerpen worden behandeld.

  • Power Pivot in Excel installeren of activeren
  • Verschillen Excel en Power Pivot datamodel
  • Gegevens importeren
  • Ge√Ømporteerde gegevens bewerken
  • Meerdere tabellen
  • Draaitabellen maken
  • Berekende kolommen maken in Power Pivot

Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? Onze ervaren opleidingsadviseurs ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "

Over Ons

Bij Westhaghe draait het om jouw organisatie. Wij zijn zo ingericht dat jouw behoeften zo optimaal mogelijk worden ingevuld. Een vast aanspreekpunt ontzorgt je in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen.

Contactgegevens

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 42 beoordelingen
×

© 2020 Westhaghe Training & Advies