Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Home / Open Rooster / Excel Basis

 • Excel cursus Biezen

  Inschrijven voor deze cursus:

Deelnemen aan deze cursus? We ontvangen je graag! Schrijf je hieronder in:

Cursusinformatie: Excel Basis

StartdatumDuur*LocatieInvestering**
12-09-20221 dagHoorn € 375,00 

* Bij een meerdaagse cursus zijn de dagen aaneengesloten.
** Bovenstaande prijs is exclusief 21% BTW

Wil je Excel (efficienter) gaan gebruiken of wil jij je Excel kennis opfrissen? Tijdens de Excel basistraining leer je alle basisvaardigheden in Excel kennen. Opmaak en efficientie staan centraal en je maakt kennis met formules binnen Excel.

Westhaghe hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Excel Basis. Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren opleidingsadviseurs van Westhaghe ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.

 • Verkennen van Excel
 • Invoer en navigatie in Excel
 • Bestanden gebruiken
 • Rij- en kolombewerkingen in Excel
 • Een werkblad bewerken
 • Maken van berekeningen
 • Opmaak
 • Pagina-indeling en afdrukken

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "