Microsoft OneNote training

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

OneNote training voor eindgebruikers

Onze Microsoft OneNote cursussen en trainingen zijn altijd praktijkgericht en op maat gemaakt, afgestemd op uw situatie.

Het programma OneNote is een hulpmiddel om op de werkvloer papierloos te werken. Met dit handige notitie-programma ervaart u de gemakken van de moderne technieken. Na afloop van deze training kunt u eenvoudig en efficient werken in OneNote.

Vervang uw papieren notitieblok met OneNote. Met OneNote kunt u gemakkelijk en geordend notities en aantekeningen bij elkaar houden. OneNote is het ideale hulpmiddel tijdens vergaderingen, periodieke overleggen en bij projecten. Maak aantekeningen, notities, voeg koppelingen, afbeeldingen en zelfs geluidsopnamen in. Allemaal op 1 plek en zelfs gekoppeld aan bestaande documenten, Outlook afspraken of taken en deelbaar met bijvoorbeeld collega’s.

Onze OneNote docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels deze trainingen verzorgen.

{slider OneNote 2016 training|closed}

Ervaart u problemen in OneNote 2016 waardoor u bepaalde werkzaamheden niet effectief inzet. U kunt deze onderwerpen aangeven en desgewenst uw eigen praktijkbestanden meenemen.

Wilt u meer weten over onze OneNote 2016 training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

{slider OneNote 2013 training|closed}

Vervang uw papieren notitieblok met OneNote 2013. Met OneNote 2013 kunt u gemakkelijk en geordend notities en aantekeningen bij elkaar houden.

Wilt u meer weten over onze OneNote 2013 training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

{slider OneNote 2010 training|closed}

Wilt u meer weten over onze OneNote 2010 training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

{slider OneNote 2007 training|closed}

Wilt u meer weten over onze OneNote 2007 training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

{/sliders}

Westhaghe Training & Advies verzorgd diverse OneNote trainingen waaronder:

  • OneNote 2007, 2010, 2013 en 2016
  • OneNote voor de iPad
  • OneNote voor Windows tablet
  • OneNote voor Windows Phone 7 en 8

Uiteraard kunnen wij deze trainingen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, inhouse bij een klant als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar u kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten bent u vaak al voordeliger uit indien u kiest voor een (maatwerk/groeps) training op uw eigen locatie.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "